Home

Het aanbod

Contact

Maasburg 34

5431 BR Cuijk

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum Maasburg in het kernwinkelgebied van Cuijk. Het kernwinkelgebied van Cuijk is compact en kenmerkt zich door een goede mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. Nabij de winkelruimte zijn o.a. gevestigd: C&A, HEMA, Pearle, Durlinger, Trekpleister, Kruidvat, Jola Mode, Shoeby, Primera, Optie 1, Readshop, Pets Place etc. Frontbreedte van ca. 13,5 meter en vloeroppervlak van ca. 165 m2 begane grond.

Het gehuurde is voorzien van een glazen pui met dubbele entreedeuren, meterkast, toilet en pantry. Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat (o.a. met systeemplafond, tegelvloer en diverse installaties) leeg en bezemschoon, ontdaan van alle interieurdelen en reclame-uitingen.

 

Voorstraat 38

8861 BM Harlingen

Winkelpand met enorme attentiewaarde  een A1 locatie en met een frontbreedte van 9 meter. Het pand ligt tegenover de HEMA en in de nabijheid van o.a. Scapino, Trekpleister, Bruna, Belcompany, Hunkemöller etc.

 

Het gehuurde is voorzien van pantry, toilet, meterkast en een moderne pui met dubbele glazen toegangsdeuren. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

Henri Dunantplein 7

7442 NJ Nijverdal

In het centrum van Nijverdal bieden wij naast de C&A en naast de in- en uitgang van de parkeergarage een nieuwbouw winkelruimte aan voor de verhuur. Frontbreedte van ca. 15 meter en vloeroppervlak van ca. 200 m2, eventueel uit te breiden met de naastgelegen winkelruimte (Henri Dunantplein 5) van ca. 170 m2. Door de inpandige hoogte van bijna 5,5 meter bestaat er een mogelijkheid voor het maken van een verdiepingsvloer. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

In de directe nabijheid bevinden zich o.a. C&A, Delifrance, Pearle, Bruna, Zeeman, Lincherie, Pearle etc.

 

Keizererf 20

7442 MN Nijverdal

Op het allerbeste punt van Nijverdal, direct naast de HEMA bieden wij u deze compleet ver- en uitgebouwde winkelruimte aan. Frontbreedte van 12,5 meter, begane grond: ca. 350 m² en 1e verdieping ca. 225 m2. Eventueel is deelverhuur van de begane grond of etage bespreekbaar.

 

Het pand ligt naast de HEMA en in de nabijheid van o.a. M&S, Kruidvat, Bakker Bart, Ter Stal, Etos, DA, Blokker, etc.

 

Het gehuurde is voorzien van toilet, pantry, meterkast en een moderne pui met dubbele glazen toegangsdeuren. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

 

Haarstraat 34

7462 AR Rijssen.

Winkelpand in het centrum van Rijssen op de allerbeste locatie. Frontbreedte van ca. 6,5 meter, begane grond: ca. 300 m² en souterrain ca. 365 m².  Zowel begane grond als souterrain beschikken over een vrije hoogte van ruim 3 meter.

 

Op deze locatie is Sans Mode in de linker unit en de gehele 1e etage gevestigd en College Style aan de rechterzijde. Het pand ligt schuin tegenover de HEMA en in de nabijheid van o.a. Kruidvat, Blokker, Phonehouse,  Schuurman Schoenen etc.

 

Het gehuurde is voorzien van toilet, pantry, meterkast, deels (souterrain) verlichting en een moderne pui met dubbele glazen toegangsdeuren. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

Haarstraat 16

7462 AR Rijssen.

Omschrijving: nieuwbouw winkelpand in het centrum van Rijssen op de allerbeste locatie. Frontbreedte van 9 meter, begane grond: ca. 365 m².

 

Het pand ligt recht tegenover de HEMA en in de nabijheid van o.a. The Phonehouse, Kruidvat, Blokker, DA, Lady VIF, Schuurman Schoenen, etc.

 

Het gehuurde is voorzien van toilet, pantry, meterkast en een moderne pui met dubbele glazen toegangsdeuren. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

Langestraat 71 - 73

9671 PC Winschoten

Winkelruimte op A1 stand gelegen in de hoofdwinkelstraat van Winschoten. De plaats Winschoten beschikt over een groot en divers winkelaanbod en trekt van oudsher veel bezoekers uit Duitsland. Nabij het winkelpand zijn o.a. gevestigd: H&M, Aktiesport, Op=Op Voordeelshop, Primera, Hunkemöller, Bonita, Intertoys, Kruidvat, Zeeman, KPN, Bijou Brigitte etc.

Totale frontbreedte van de 2 panden bedraagt ca. 18 meter en de totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 450 m2 begane grond en ca. 800 m2 op de verdiepingen.

 

 Op dit moment bestaat het pand uit een winkelruimte van ca. 260 m2 op de begane grond en een winkelruimte van ca. 175 m2 op de begane grond

 

Dam 14

Zierikzee.

Monumentaal winkelpand van ca. 75 m2 op de begane grond in het centrum van de populaire toeristenplaats Zierikzee. Middels een vlizotrap is de voormalige bovengelegen woning op de 1e en 2e verdieping te bereiken. De winkel ligt in één van de hoofdwinkelstraten van Zierikzee en nabij o.a. Kruidvat, Sluis Mode, Reisbureau Arke en Juwelier Postma. Voorziening winkel: meterkast, pantry en toilet in het souterrain. Het pand zal casco, leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

 

SITE DESIGNED BY RUTGER GRUIS.NL